Fluorocarbon Leaders

Ik heb in mijn blog al eens geschreven over LEADERS. Berichten moet je kort houden. Daarom ben ik toen niet ingegaan op de voordelen van het gebruik van getrokken FLUOROCARBON tapered leaders bij het NIMFEN. Dat ga ik nu herstellen. Wat zijn de voordelen ?

FLUOROCARBON zinkt sneller, is minder slap en buigt daardoor minder door. Belangrijke voordelen bij het vissen met meerdere nimfjes. Ik kan slechts EEN nadeel bedenken, namelijk, dat fluorocarbon duurder is als monolijn.

Vang je meer vis bij het nimfen met fluorocarbon ? Ik mag zelf niet klagen, maar kan er geen verstandig woord over zeggen. Probeer het zelf eens uit !  Succes, en ik zie uit naar jullie reacties !

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *