Vakantie

Op de FOTO kijken de amazones geamuseerd naar de oude visser !

Corona heeft er toe geleid, dat we door omstandigheden hebben moeten vissen op de beek en de rivier. Daar is overigens niets mis mee, maar toch…………….!┬á Langzaam aan, zijn we toch weer eens toe, aan het vissen in het buitenland.

Na de voornachtigen willen we nu forel en vlagzalm vangen op stromend water. Cobi en ik blijven in de buurt en gaan naar de Ardennen. Shoppen, eten en wijn drinken, en vissen op de Ambleve. Wat wil je nog meer !

Het gaat echter niet vanzelf, dat reizen met de auto naar Belgie. Geen wereldreis, maar toch. Laat de burger het werk maar doen ! Tweemaal de CoronaCheck app geinstalleerd en vervolgens nog twee Passagier lokalisatie formulieren ingevuld. Wij kunnen vertrekken !

Wij wensen alle vliegvissers een prettige najaarsvakantie toe.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *