Henk v. Diesen, Flymph, Veldhoven

Van tevoren was ik al op de hoogte gebracht door de voorzitter. De bindavond zou anders verlopen als gebruikelijk. Mw. Vivianne van Wieren-Kraayvanger, wethouder van Veldhoven, kwam binnen vergezeld door de naaste familie van Henk van Diesen. Verrassing alom. Tijdens een toespraak van de wethouder werden de verdiensten van Henk voor het verenigingsleven uitgebreid vermeld. Hierna mocht Henk een verdiende en eervolle onderscheiding van de gemeente Veldhoven ontvangen, door bloemen vergezeld. Het was een gedenkwaardige avond. Henk van harte gefeliciteerd met je onderscheiding !

 

4 comments

  1. Hoi Ad bedankt dat je je programma hebt aangepast om de huldiging van Henk mogelijk te maken! Verder was het weer een zeer leerzame avond die we zeker nog een keertje moeten overdoen.

    Gr
    Edwin Moorren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *