Terug in de Tijd

Vissen in de Belgische Ardennen – Luc Buelens

Deze dvds waren destijds – in 2014 – te koop voor € 35.00. Vier dvds met in totaal veel adressen, beschrijvingen en fotos van 33 rivieren, 70 kastelen, vele fraaie landschappen, w.o. prachtige lucht- opnamen vanuit de helicopter, abdijen, dieren, veel vliegvissers in volle aktie (waaronder mijn persoontje, maar wees gerust, het zijn maar flitsen), voorbinden van Ardense vliegen, enz. enz. Resumerend een prachtig beeld van onze Ardennen en Ardense rivieren. Van Wallonie.

Ik zeg “onze” Ardennen, omdat wij – als Hollandse kaaskoppen – al jaren “verliefd” zijn op Belgie en meer in het bijzonder op Wallonie. Cobi en ik verbleven/verblijven er vaak in onze vakanties. In de onmiddellijke nabijheid van de Ambleve, dat spreekt voor ons vanzelf !

Mvg Ad

P.S. Als iemand geinteresseerd is kan hij de dvds van mij – uiteraard kosteloos – lenen. Reageer hier beneden, dan neem ik kontakt met je op.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *