Mijn Site

VOOR WIE KAN DEZE SITE VAN NUT ZIJN ?

Sinds 2013 is deze site al in de lucht. Dat is intussen al meer dan 10 jaar. De site is bedoeld voor de vliegvissers onder ons, die (vrijwel) uitsluitend vliegvissen op (snel) stromend zoetwater op vnl. salmoniden. Daarvoor zullen we toch vaak onze toevlucht moeten zoeken in het buitenland. Het is niet anders.

Beginners adviseer ik allereerst lid te worden van een goede vliegvisvereniging met vooraanstaande leden, b.v. bekende wedstrijdvissers, casters en vliegbinders. Het belang van een vereniging kan ik niet genoeg onderstrepen. Zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast kun je o.m. op Youtube prachtige filmpjes bekijken, die betrekking hebben op onze mooie liefhebberij.

Ik heb naast veel bindpatronen specifieke artikelen opgenomen, die betrekking hebben op zowel het vliegvissen als het vliegbinden.

Op mijn bijdragen rust in principe geen copyright, maar het is wel sportief mij in voorkomend geval als bron vermelden. Dat is wel zo aardig en het kost niets.

Ik zal het op prijs stellen als jullie laten weten, wat jullie van mijn bijdragen vinden. Dat kan bij voorkeur via mijn BLOG, maar ook via e-mail :  ad-hoogenboezem@hotmail.com

Veel plezier toegewenst aan de waterkant en misschien ontmoeten we elkaar nog eens !!!

AD HOOGENBOEZEM