Yellow Sally – Verbeterd

Vlieg gebonden en foto door : Ad Hoogenboezem

Ik heb alle bestaande bindpatronen m.b.t. deze kleine steenvlieg – die ik kon vinden – eens naast elkaar gelegd en geanalyseerd. Mijn conclusie was, dat het beter kon. Dit heeft geresulteerd in een nieuw bindpatroon. Daarbij heb ik uiteraard een dankbaar gebruik heb gemaakt van de bestaande patronen. Het resultaat zien jullie hierboven.

BINDPATROON

Haak : Dohiku BL Dry # 16-18. Deze voortreffelijke haak heeft een wijde gap en dat staat mij aan !

Binddraad : TMC Thread 16/0. 08 Olive. Helaas is deze klasse draad uit produktie genomen !

Rib : Holoshimmer – Goud

Lijfje : CDC Dubbing – Pale Yellow

Ondervleugel : CDC – Natural Grey

Vleugel : Hertenhaar – Geel

 

 

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *