FlyFair 2023

Foto : Rudy van Duijnhoven

De FlyFair is steeds weer een belangrijk treffen voor veel nationale en internationale vliegvissers en vliegbinders. Dit jaar mocht ik plaats nemen in de “tiers row” met bekende namen zoals Sacha Puetz, Hans van Klinken e.v.a.  Op de foto zien jullie mij met Sacha. Hij is internationaal een topbinder van full dressed salmon flies. Ik was op 14 mei jarig. Door zoveel vliegvissers gefeliciteerd te worden is een bijzondere ervaring.

Ik heb weer veel bekenden mogen begroeten en ook nieuwe kontakten opgedaan. Ook nog een boek gescoord waar ik al enige tijd naar op zoek was. Het was door de vele bezoekers en – mede ook door het uitstekende weer – een zeer geslaagde FlyFair.

 

Mvg Ad

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *