TUP’s op de Kyll

De originator van deze klassieke droge vlieg is R.S. Austin, Tiverton, Devon (Eng) 1890. Een perfekte droge vlieg om o.m. op forel en vlagzalm mee te vissen. Tijdens mijn laatste vistrip naar de Kyll heb ik er goed mee gevangen.

LET OP : Deze vlieg heb ik niet gebonden aan de hand van het originele bindpatroon. Het betreft hier een door mij aangepaste versie. De vissen hebben er in ieder geval geen problemen mee !

Benieuwd naar het bindpatroon ? Reageer op dit bericht !

 

2 reacties

    • Bedankt, Peter. Bindpatroon. Haak : Partridge Fine Dry 14-16. Tag : Glo-Brite Lime Green. Staart : Bruine cock. Lijfje : Masterclass Davy Wotton nr. 19 of Tups dubbing zelf gemaakt van Superbug Yarn DK Tups of Shetland Spindrift Salmon. Post : Oranje wavy polypropylene. Hackle : Bruine cock. Thorax : Masterclass Davy Wotton 27. Mvg en tot ziens, Ad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *