Zomerkleuren (Fly-Rite Dubbing)

Fly-rite overzicht1

Jaren geleden kocht ik alle 46 kleuren DUBBING van Fly-Rite in een handige portefeuille met transparante mappen. Daarnaast kon je ook een zomerselectie en een herfstselectie kopen. Beide bestaande uit een zestal kleuren. Ik heb er zelf nog een aantal aan toegevoegd !

ZOMERKLEUREN

Pale Gray – Light Gray (BCS 110)     Primrose – Pale Watery Yellow (BCS 49)     Caddis Tan – Dark Tan (BCS 99)     Rust – Rust (BCS 76/77)     Yellow – Bright Yellow (BCS 45)     Golden Yellow (BCS 47)               Golden Amber (BCS 38)     Caddis Green – Caddis Pupa Green (BCS 20)

Met deze kleuren kun je in de zomer een heel eind komen met je vliegen !

Mvg Ad

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *